Η ομάδα μας αποτελείται από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής. Η συνδυαστική εμπειρία τους στην διάγνωση και θεραπεία μυοσκελετικών παθήσεων με μη επεμβατικές μεθόδους τους προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική.

 

Oρθοπαιδικός χειρουργός

Ο Γεωργοκώστας Ιωάννης είναι ορθοπαιδικός χειρουργός με σπουδές στην ιατρική Αθηνών και ειδίκευση στο Ασκληπιείο Βούλας. Ασχολείται ειδικά με παιδοορθοπαιδική και αθλητιατρική . Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην εφαρμογή ορθοβιολογικων θεραπειών για την οστεοαρθρίτιδα του γόνατος και του ισχίου, τενοντοπάθειων και άλλων παθήσεων των αρθρώσεων. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μοσχάτο.

Χειρουργός Oρθοπαιδικός

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Γεώργιος Xλωρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε Ιατρική στα γαλλικά, στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης στο Βέλγιο. Πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στην ορθοπαιδική χειρουργική στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο Πανεπιστήμιο Virginia Commonwealth University, στο Richmond της Virginia, καθώς και στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ στην Αθήνα.

Διαβαστε περισσοτερα

Νευρολόγος

Ο Δρ. Απόστολος Γρ.  Παπαποστόλου είναι Νευρολόγος, Πτυχιούχος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στο Εργαστήριο Ηλεκτρομυογραφίας του Πανεπιστημίου της Ουψάλας, Σουηδία. Ασχολείται με όλες τις Νευρολογικές Παθήσεις, ειδικότερα δε, με την διάγνωση και θεραπεία του Νευροπαθητικού Πόνου καθώς και όλων των τύπων Νευραλγιών μέσω ολοκληρωμένης Ηλεκτροφυσιολογικής μελέτης των παθήσεων του Περιφερικού Νευρικού Συστήματος. Επιπλέον, ασκεί επεμβατική θεραπεία στις ανθεκτικές μορφές Χρόνιας Ημικρανίας, με την έκχυση αλλαντικής τοξίνης (ΒΟΤΟΧ), η οποία δύναται να χορηγηθεί σε διάφορες μορφές δυστονίας καθώς και σπαστικότητας μετά από εγκατάσταση αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Δείτε περισσότερα στο www.pppp.gr/

Νοσηλεύτρια

Η Μαρία Κουτσά είναι Νοσηλεύτρια. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην Orthoheal είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία του ορθοπεδικού ιατρείου στοχεύοντας στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας. Συμμετέχει σε όλο το φάσμα των βιολογικών θεραπειών  και βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον ασθενή.

 

Φυσικοθεραπευτής

Ο Σκοτεινιάδης Στράτος είναι φυσικοθεραπευτής, πτυχιούχος Ανώτατης Σχολής Αθηνών το 1985. Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας. Διατηρεί το "Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Πειραιά" που είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ασχολείται με ορθοπεδικές, νευρολογικές, ρευματολογικές, αναπνευστικές παθήσεις και αθλητικές κακώσεις. Στο κέντρο λειτουργεί ειδικό τμήμα αποκατάστασης δυσμορφίας σπονδυλικής στήλης παιδικής ηλικίας και τμήμα πελματογραφήματος. Πέραν της αποκατάστασης των παθήσεων σκοπός του κέντρου είναι και η συμβουλευτική φυσικοθεραπεία για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών.

Oρθοπαιδικός Xειρουργός

Ιδρυτής του OrthoHeal

ο Δρ. Θεμιστοκλέους MD,PhD είναι ορθοπαιδικός χειρουργός και διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών σε εφαρμογές της αναγεννητικής ιατρικής στον τομέα της ορθοπαιδικής. Η ενασχόληση του με τον τομέα αρχίζει με την υποψηφιότητα της διδακτορικής του διατριβής το 1998.

Δείτε περισσότερα στο www.themistocleous.gr

 

 

Αναισθησιολόγος

Ο Χαράλαμπος Γ. Γαλανάκης είναι αναισθησιολόγος. Απόφοιτος του University of Medicine and Farmacy της Timisoara. Πήρε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Αγία Όλγα. Μετεκπαιδεύτηκε στο Heinrich Heine Universita του Dusseldorf. Διατελεί αναισθησιολόγος στην κλινική Mediterraneo στη Γλυφάδα.